VI TILBYDER


JULEFROKOST 299 Dkk./499 Dkk.

Alle retter laves fra bunden og af de bedste råvarer, under tilsyn af køkkenchef Niels Sloth Sørensen fra CanBlau en el Muelle. I menuen kan du bla glæde dig til fiskedelikatesser fra Havnens Fiskehus, som er kendt for deres høje kvalitet og nænsomme tilberedning. Vores brygmester har lavet en ølmenu, som passer perfekt til den lækre julemad. (min. 10 personer)
DJ - Fredag og Lørdag i November og December

PRIVAT SELSKABSLOKALE - FRA 1500 Dkk.

Lokalet er direkte sammenhængende med Hanwerk.
Vi opstiller egen bar med selvbetjent fadølsanlæg, vin og lækre bobler.
Maden kan leveres af vort CanBlau køkken efter ønske. Læs mere..

VILDMARKSBAD EVENT - FRA 1500 Dkk.

I vores populære opvarmede vildmarksbad (trækar/hottub), kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger med et glas vin eller en kold fadøl på vores superskønne lokation. Vandet opvarmes med en brændeovn. Alt er forberedt og klargjort til jer når i ankommer: dvs: opsætning påfyldning og opvarmning af vand.
Læs mere..
 

SAUNA EVENT - FRA 1000 Dkk.

Book en Surfer Sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Saunaens store Panorama glasrude tillader en smuk udsigt til vandet! Sauna kapacitet: 10 personer. Er i en større gruppe kan i evt. tilføje vildmarksbad-leje. Alt er forberedt og klargjort til jer når i ankommer. Læs mere..


KONTAKT

Kontakt vores selskabs ansvarlige, Kamilla Duelund, ved eventuelle spørgsmål og booking af selskaber på Kamilla@Hantwerk.dk